Zondagochtend 15 maart 2020 houden we een ‘gratis proeftraining’. Wil jij ervaren hoe nuttig en leuk de trainingen van Mijnfietstrainer zijn? Ervaar deze training dan en beslis daarna of je je inschrijft voor de avondtrainingen in het voorjaar (zolang er beschikbaarheid is natuurlijk). De trainingen zijn gericht op verbetering van je fietsconditie (kracht, uithoudingsvermogen en snelheid) en op je fietstechniek (het rijden van bochten, rem gebruik, rijden in een groep, waaiers, houding klimmen en dalen … etc.). De exacte doelen staan vermeld per groep.

AANMELDEN PROEFTRAINING

NB: klik op ‘Evenementen’ in het Eversports account

Onder ‘Trainen op niveau‘ vind je de verschillende groepen die we aanbieden. Bij Mijnfietstrainer maken we een scheiden naar dames en heren groepen en op basis van ervaring / snelheid, je vindt dus altijd je groep die bij jou past. De trainingen zijn niet verplicht maar uiteraard stimuleren we zo vaak mogelijk te komen, dat bevordert het groepsgevoel én draagt ook beter bij aan jouw ontwikkeling van je conditie en skills.

Speciale aandacht voor de nieuwe Dames 2 groep die wij in samenwerking met Wielervereniging Gaul! en fietsenzaak De Mechanieker uit Amersfoort gaan opzetten. Specifiek gericht op dames / meiden die zelf al wel fietsen maar graag meer willen leren en het doel hebben de fietsconditie te verbeteren. 6x trainen in een gezellige groep met een motiverende trainer. Locatie Amersfoort en Driebergen.

Ook de Buitenlandreizen die we dit jaar hebben gehouden staan nog online. Er wordt hard gewerkt aan een vernieuwd aanbod. Planning is dat die eind oktober live staan. Neem vast een kijkje op deze pagina en laat je inspireren voor jouw 2020 fietsdoel. Voorjaar en zomer 2019 gingen we naar:

Probeer in de maand maart vast wat te fietsen zodat je al een beetje km’s in de benen hebt voordat we begin april starten met de avondtrainingen. 

Jouw fietstrainers Wouter BerendsenLex van Deijnen en Olaf Brouwers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *