Zaterdag 10 oktober organiseren we een volgende social ride / kennismakingstraining voor de ‘zaterdag buiten trainingen’. Naast kennismaken met de trainer en de opzet is het ook gewoon een gezellige (easy) ride met elkaar. Er is een korte kern en de rest van de ride is sightseeën en kletsen. We beginnen bij de nieuwe verzamelplek, parkeerplaats Pyramide Austerlitz en we eindigen bij Pannenkoekenhuis Bergzicht voor een kop koffie met…..? Deelname is gratis, de koffie met ….. is voor eigen rekening.

AANMELDEN PROEFTRAINING

NB: klik op ‘Evenementen’ in het Eversports account

Onder ‘Trainen op niveau‘ vind je de verschillende groepen die we aanbieden. Bij Mijnfietstrainer maken we een scheiden naar dames en heren groepen en op basis van ervaring / snelheid, je vindt dus altijd je groep die bij jou past. De trainingen zijn niet verplicht maar uiteraard stimuleren we zo vaak mogelijk te komen, dat bevordert het groepsgevoel én draagt ook beter bij aan jouw ontwikkeling van je conditie en skills.

Speciale aandacht voor de nieuwe Dames 2 groep die wij in samenwerking met Wielervereniging Gaul! en fietsenzaak De Mechanieker uit Amersfoort gaan opzetten. Specifiek gericht op dames / meiden die zelf al wel fietsen maar graag meer willen leren en het doel hebben de fietsconditie te verbeteren. 6x trainen in een gezellige groep met een motiverende trainer. Locatie Amersfoort en Driebergen.

Ook de Buitenlandreizen die we dit jaar hebben gehouden staan nog online. Er wordt hard gewerkt aan een vernieuwd aanbod. Planning is dat die eind oktober live staan. Neem vast een kijkje op deze pagina en laat je inspireren voor jouw 2020 fietsdoel. Voorjaar en zomer 2019 gingen we naar:

Probeer in de maand maart vast wat te fietsen zodat je al een beetje km’s in de benen hebt voordat we begin april starten met de avondtrainingen. 

Jouw fietstrainers Wouter BerendsenLex van Deijnen en Olaf Brouwers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.