Zondag 26 maart organiseren we een volgende social ride / kennismakingstraining. Naast kennismaken met de trainers en de opzet is het ook gewoon een gezellige (easy) ride met elkaar. In tegenstelling tot de avondtrainingen in het voorjaar is het een gravel ride. We beginnen bij parkeerplaats Pyramide Austerlitz en de social ride is voor elk niveau geschikt. Bij meer dan 15 deelnemers zullen we gaan rijden in twee snelheidsgroepen.

AANMELDEN SOCIAL RIDE

Onder ‘Trainen op niveau‘ vind je de verschillende groepen die we aanbieden. Bij Mijnfietstrainer maken we een scheiden naar dames en heren groepen en op basis van ervaring / snelheid, je vindt dus altijd je groep die bij jou past. De trainingen zijn niet verplicht maar uiteraard stimuleren we zo vaak mogelijk te komen, dat bevordert het groepsgevoel én draagt ook beter bij aan jouw ontwikkeling van je conditie en skills.

Ook staan er een aantal Buitenlandreizen gepland die we via Chalet beyond aanbieden. Neem een kijkje op de site en laat je inspireren. Een tweetal reizen lichten we uit:

Jouw fietstrainers Wouter BerendsenLex van Deijnen en Olaf Brouwers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *