Fietsreizen

Lady's only Ardennen weekend

3 dagen biken – verblijf in groepshuis – met fietsgids – heerlijk eten

De Ardennen biedt zoveel mooie uitdagende klimmen en het is een prachtige omgeving. Je fietst de bekendste klimmetjes van Luik-Bastenaken-Luik zoals de Cote de Wanne, de Stockeu en misschien ook wel de Redoute! Je bent in goede handen van een Chalet Beyond fietsbegeleider, hij kent de omgeving en routes op zijn duimpje. 

  • 3 mogelijkheden momenteel: 22-24 april / 13-15 mei / 20-22 mei. Meeste stemmen gelden!

 

Gegarandeerd inclusief

  • De beste fietsroutes: routeboek & gpx file
  • Slaapcomfort garantie, goede 1-persoonsbedden
  • 2 1/2 dag half pension: vanaf vrijdagavond tot en met zondagmiddag
  • Incl. après bike borrel
  • Gezellige woonkamer én terras in de ruime tuin
  • Veilige plek voor je fiets (afsluitbare fietsenstalling)
  • Basic bike support
  • Emergency pick up service

 

Route

3 fantastische routes vanaf standplaats Lamonriville (8km van Malmedy) in het hart van de Ardennen. Dag 1 de vrijdagmiddag route naar de Hoge Eifel (grens met Duitsland), uitstekend infietsen over niet al te stijle klimmen. Op dag 2 fiets je de ‘petit LBL’, de bekendste klimmen van Lui-Bastenaken-Luik hebben we in het parcours opgenomen, heroïsche tocht. Zondag, op de vertrekdag,  doen we het weer iets rustiger aan, gemoedelijke ride naar de Hoge Venne, het hoogste punt van de Ardennen. Tochten zijn tussen de 60-100km met variërend 600-1.800 hoogtemeter. Op zaterdag rijd je de meeste hoogtemeters. 

Verblijf

Le Grand Aleff is omgebouwde oude boerenwoning met drie 2- en 3-persoons gastenkamers. Twee kamers hebben een eigen badkamer op de kamer en een kamer deelt de badkamer van de andere slaapkamer. Op de begane grond is er een living met tv (sateliet) en zithoek, tevsns is er een woonkeuken waar de maaltijden worden geserveerd. De tuin is enorm met een heerlijk terras en vrij uitzicht. Uitstekende plek voor een après fiets borrel.

Voor wie

Lady’s you are welcome. Lichtgevorderd tot gevorderde fietsers. Ritten van 60-80km in Nederland gaat je vrij goed af.

 Gear / Spullen

Racefiets met dringend advies voor een bergverzet. De klimmen in de Ardennen zijn misschien niet zo lang, maar wel stijl. Daar wil je wel een extra licht verzet bij, zeker als je meerdere klimmen op één dag gaat doen. Eigen reparatiespullen en twee bidonhouders op de fiets. Helm is verplicht.

Prijzen

 Prijs per persoonBeschikbaarheid
Weekend voorjaar 2022 (zie data hierboven vermeld)€ 345,- / € 310,50 voor MFT leden7 / 7